میزان غلظت خون برای حفظ سلامت اهمیت
دارد. اگر خون به آسانی لخته شود ناراحتیهایی مانند حمله قلبی را به وجود میآورد
و در صورت لخته نشدن خون، ناراحتیهایی مانند مشاهده خون در ادرار، خون دماغ، خونریزی
شدید در
دوران قاعدگی
را به همراه دارد. اگر خون به اندازه کافی لخته نشود و فرد نیاز به عمل پیدا کند
یا در حادثهای مجروح شود، با از دست دادن خون بیش از حد با مشکل جدی رو به رو
خواهدشد.
یک نوع رقیق کننده خون، مادهای به
نام سالیسیلات است که مانع جذب ویتامینK در بدن میشود. ویتامینK نقش مهمی در لخته شدن خون
در بدن دارد. یکی از معروفترین رقیق کنندههای خون آسپرین است اما بیشتر مواد
غذایی مانند طعمدهندهها و مواد نگهدارنده نقش سالیسیلات را دارند. مواد غذایی که سرشار از
این ماده است شامل ادویه، میوه، میوه خشک، میوه مغزدار، مواد طعمدهنده و نگهدارنده
است.میوههای سرشار از سالیسیلات:
کشمش-
آلو- گیلاس- زغال اخته- انگور- توت فرنگی- نارنگی- پرتقال
گیاهان و ادویهی سرشار از سالیسیلات:
پودر فلفل قرمز- زنجبیل- دارچین- شوید- آویشن- مرزنگوش- زردچوبه-
شیرین بیان- کلم- نعناع- سیر- پیاز- روغن زیتون- کلم بروکلی- گل کلم- کاهومواد دیگری که سالیسیلات دارند عبارتند از:
آدامس-عسل-سرکه
هفته آینده با ادامه مطلب در خدمت شما عزیزان خواهیم بود...ا.ابنعلی
۹۴/۰۱/۲۹
۰
۰
مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) -شهرستان نجف آباد