✅ شیر پاستوریزه یا استرلیزه مورد تایید نمی باشد بلکه منظور از شیر، شیر محلی تازه گاو بومی زرد رنگ و یا شیر گوسفند است که از مراکز مورد تایید تهیه شده و جوشانده شده است.

✅ بهترین روش جوشاندن این است که مقداری آب به شیر اضافه کنید و روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تا همان مقدار آب بخار شده و خارج شود.
 
✅ خوردن شیر همراه با میوه ممنوع است، شیر را فقط می توان با خرما و عسل میل کنید ولی با خوردن هر نوع میوه دیگر مانند موز باعث فساد در معده می شود.

✅ چربی شیر مفید است و باعث جذب بهتر کلسیم شیر می گردد، لذا شیر را با همان در صد چربی طبیعی خود به راحتی می توان استفاده کرد.

✅ برای افراد مسن و افراد بلغمی که به طور عمده از سردی مفاصل رنج می برند، بهترین روش مصرف شیر این است که شیر را با دارچین میل کنند تا سردی شیر گرفته شود.

✅ در افرادی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند و یا به هر دلیل نمی توانند از شیر گاو و یا گوسفند استفاده کنند توصیه می شود که از شیرهای گیاهی و شیر شتر استفاده نمایند که در ادامه به هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

یاحسین