چه بخوریم و نخوریم و چگونه
زندگی کنیم که دچار سرطان نشویم ؟
هم اکنون در بین بیماریها ٬
سرطان از لحاظ منتهی شدن به مرگ در رتبه سوم قرار دارد . تغذیه یکی از عوامل بسیار
موثر بلکه علت اصلی در ابتلا به سرطان های مختلف است یقینا غذای مردم ایرانی غذایی
نیست که پنجاه سال قبل مصرف می کردند . الان نوع تغذیه٬
نحوه طبخ غذاها و ظروفی که استفاده می شود ٬ بسیار متفاوت است .
v نسبت به ظروف غذا باید توجهی ویژه
داشته باشیم . در تمام دنیا ٬ حداقل پنج ضرر
طبخ غذا در ظروف آلومینیومی مورد قبول قرار گرفته است ؛ بنابراین باید از پختن
غذا در آنها پرهیز شود . پوکی استخوان ٬ کاهش گلبولهای قرمز ٬
اثرگذاری روی کبد و کلیه را می توان به عنوان برخی زیان های ظروف آلومینیومی مطرح
کرد .باید از ظروفی که طبخ غذا در آن ها توصیه شده است مثل ظروف سفالی ٬
سنگی ومسی استفاده شود .
v پلیمرهایی گیاهی که در قالب ظروف یکبار مصرف ارائه
می شود ٬ به هیچ وجه قابل اعتماد نیست مخصوصا اگر مواد غذایی
با گرمای بالای پنجاه درجه سانتی گراد داخل آنها ریخته شود ٬
سرطان زا خواهند بود .
v آب نیز اهمیت زیادی در مصونیت از سرطان دارد . باید
سعی شود اولا حتی الامکان با تهیه دستگاههای تصفیه آب ٬کلر
آب را قبل از استفاده از آن بگیریم و چنانچه این امکان وجود نداشت ٬
آبی را که از شیر می آید بلافاصله استفاده نکنیم و اجازه بدهیم گاز کلر آن متصاعد
شود و سپس مصرف کنیم .
v استفاده از میوه جات و سیفی جات طبیعی بسیار توصیه
می شود به این ترتیب کسانی که برایشان مقدور است ٬
باید از این قبیل مواد غذایی که فاقد عوارض موجود در کودهای شیمیایی هستند٬
استفاده کنند .
v توصیه دیگر استفاده از خرماست . از برکت استفاده
مدام خرماست که آمار سرطان در بین مردم کشورهای عربی تقریبا صفر است . جالب
اینجاست که بشر تا حالا نتوانسته است به خرما مواد شیمیایی انتقال بدهد ٬
چون ریشه درخت آن 30 متر در زمین است و میوه اش هم چند متر بالای زمین.
v مواد غذایی مورد سفارش معصومین(ع) نظیر عسل ٬
پیاز ٬ خیار و آنتی اکسیدان ها باید در برنامه غذایی ما به
طور مداوم قرار داشته باشد .
ادامه دارد ....
۹۳/۰۸/۲۱
۰
۰
مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) -شهرستان نجف آباد